Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznene prijave

Društvenim mrežama širi se snimka zvjerskog zlostavljanja mačke, o svemu se oglasila i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se snimka ubijanja mačke u Slavoniji. O svemu se oglasila policija, koja navodi kako je riječ o staroj snimci.

Društvenim mrežama širi se snimka ubijanja mačke u Slavoniji. Srpski pokret Levijatan objavio je da je snimka nastala u Lovčićima, mjestu u sastavu općine Brodski Stupnik u Brodsko-posavskoj županiji.

Pročitajte i ovo Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima Ilustracija Riječ je o Srbinu Unakaženo tijelo bez prstiju pronađeno u stanu u Beču: "Način egzekucije ukazuje na balkansku mafiju"

PU brodsko-posavska u priopćenju navodi kako se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

"U vezi sa snimkom koja se širi društvenim mrežama na kojoj se vide muške osobe i okrutno mučenje i ubijanje male mačke, obavještavam vas da se radi o događaju od 16. srpnja 2018. godine.

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod dovršili su kriminalističko istraživanje prošle godine te su protiv dviju osoba u dobi od 21 i 23 godine podnijeli kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja (čl. 205 Kaznenog zakona) Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, temeljem čega su protiv 21-godišnjaka i 23-godišnjaka podignute optužnice", navodi policija u priopćenju.

Aktualno Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk Caracas, prosvjed (Foto: Federico Parra / AFP) Caracas, prosvjed (Foto: Federico Parra / AFP) Foto: Federico Parra / AFP Caracas, prosvjed (Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP) Caracas, prosvjed (Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP) Foto: CRISTIAN HERNANDEZ / AFP +0 Caracas, prosvjed za Praznik rada (Foto: Matias Delacroix / AFP) Svijet Venezuela u kaosu: U sukobima prosvjednika i policije ubijena žena, na ulicama tisuće ljudi, Guaido poziva na opći štrajk 1/3 >>


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene