Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POŽARIŠTE JOŠ POD NADZOROM

Policija otkrila kako je izbio veliki požar u Grubišnom Polju, šteta procijenjena na čak 15 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u priopćenju za medije objavila da je do požara u Grubišnom Polju najvjerojatnije došlo zbog samozapaljenja otpada.

U priopćenju Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske stoji da je nakon očevida utvrđeno da je došlo do samozapaljenja otpada koji se sastojao od zamašćenih krpa, spužvi i sličnih materijala natopljenih otpadnim motornim uljima, otpadnih uljnih filtera od motornih vozila i ambalaže od raznih kemikalija.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Također, utvrđeno je da je djelomično ili potpuno izgorjelo osam velikih metalnih spremnika te metalna konstrukcija nadstrešnice skladišta. Osim toga, izgorjela je i velika količina otpadnih ulja i sličnog otpada.

Prema izjavi vlasnika, nastala materijalna šteta se procjenjena na oko 15 milijuna kuna. Mjesto požara je i dalje pod nadzorom vatrogasaca zbog manjih ostataka tinjajućih nakupina otpada.

Aktualno Biste li vratili novčanik da ga pronađete na ulici? Najpošteniji su Švicarci, Hrvati nepošteniji od Srba Novčanik/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Novčanik/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Pozicija Hrvatske na svjetskoj ljestvici poštenja (Foto: Dnevnik.hr) Pozicija Hrvatske na svjetskoj ljestvici poštenja (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Novčanik/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Biste li vratili novčanik da ga pronađete na ulici? Najpošteniji su Švicarci, Hrvati nepošteniji od Srba 1/3 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene