Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udarili u stablo i ogradu

Poginuli 24-godišnji mladić i djevojka: Policija objavila detalje nesreće u Lugu Samoborskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj nesreći u Lugu Samoborskom život su izgubili 24-godišnjak i 24-godišnjakinja.

U slijetanju osobnoga vozila s kolnika u Lugu Samoborskom smrtno su stradale dvije osobe, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje Slika nije dostupna Nesreća kod Konjica Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji

O detaljima nesretnog događaja u kojem su život izgubili 24-godišnji mladić i djevojka oglasili su se i priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"1. siječnja oko 3.30 sati, nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom marke Renault Clio zagrebačkih registracijskih oznaka kroz mjesto Lug Samoborski Ulicom Josipa Jelačića u smjeru sjeverozapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Cankara i Ulicom Bistrec nije prilagodio brzinu kretanja vozila te je izlaskom iz lijevog zavoja izgubio nadzor nad vozilom, sletio van kolnika, gdje je prednjim dijelom naletio na stablo, a potom na metalnu ogradu.

Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda preminuli su 24-godišnjak i 24-godišnjakinja, a tijela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku", priopćili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene