Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Prošlo bez vatrogasaca

Pojačano dimljenje na centralnom dimnjaku Rafinerije nafte Rijeka, u tijeku stabilizacija sustava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Rafineriji nafte Rijeka u ponedjeljak oko 11,20 sati došlo je do pojačanog dimljenja na centralnom rafinerijskom dimnjaku, ali taj poremećaj nije utjecao na rad procesnih postrojenja i nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasne postrojbe, izvijestili su iz Ine.

Pojasnili su da je pojačano dimljenje na centralnom rafinerijskom dimnjaku uzrokovano poremećajem prilikom pokretanja FCC postrojenja (fluid katalitički kreking).

Pročitajte i ovo Rafinerija u Rijeci - 2 do travnja Jedina hrvatska rafinerija nafte zbog modernizacije pogona obustavlja rad, oporba niže kritike Slika nije dostupna Incident rafineriji 'Eksplozija, tutnjava, jedno deset minuta je sve pištalo!'

Poremećaj nije imao utjecaj na rad procesnih postrojenja, nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasne postrojbe, a u tijeku je stabilizacija sustava, naveli su iz Ine. (Hina)

Aktualno Plenković nakon maratonskog sastanka u Bruxellesu: "Nismo spavali gotovo 30 sati... Moramo biti odgovorni, riječ je o budućnosti Europe" Mislav Bago donosi detalje o izvanrednom summitu u Bruxellesu (Foto: Dnevnik.hr) Mislav Bago donosi detalje o izvanrednom summitu u Bruxellesu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Donald Tusk (Foto: AFP) Donald Tusk (Foto: AFP) Foto: Afp Čelnici država i vlada EU-a na radnom doručku (Foto: screenshot Twitter) Čelnici država i vlada EU-a na radnom doručku (Foto: screenshot Twitter) Foto: screenshot Twitter O novim čelnicima EU-a raspravljalo se i na radnom ručku (Foto: AFP) O novim čelnicima EU-a raspravljalo se i na radnom ručku (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Svijet Plenković nakon maratonskog sastanka u Bruxellesu: "Nismo spavali gotovo 30 sati... Moramo biti odgovorni, riječ je o budućnosti Europe" 1/5 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene