Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"jedna od najzahtjevnijih kriza"

Pogledajte posebne mjere zaštite na skupu HDZ-a: Na pitanje boji li se koronavirusa Plenković se – zakašljao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković održao je skupove u Škabrnji i Zadru. Na posljednjem, održanom u dvorani Višnjik, posjetitelji su morali proći i stroge mjere zaštite od koronavirusa. Na ulazu su svi morali dezinficirati ruke, a između svakoga gosta u publici organizator je predvidio - dva sjedala razmaka.

Predsjednik Vlade, prema preporukama stožera, više se ne rukuje. Vidjelo se to i danas na skupu u Škabrnji. Čini se da ga još drži prehlada, pa se tako nakašljao u dosta nezgodnom trenutku, usred odgovora na pitanje boji li se koronavirusa.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

"Nije me strah, ali ovo je ozbiljna situacija", rekao je Plenković i – zakašljao se. Dodao je da ta situacija ima puno aspekata, od zdravstvenih do financijskih. "Nosili smo se s brojnim krizama, a ovo će biti jedna od najzahtjevnijih", rekao je Plenković.

Njegov je tim večeras u Zadru održao skup uoči unutarstranačkih izbora, na kojem su se provodile posebne mjere zaštite od koronavirusa. Prije ulaska u dvoranu svi su morali dezinficirati ruke, a u dvorani su crvenim križićem bila označena sjedala na koja se ne smije sjesti.

U publici su bila dva sjedala razmaka između svakog gosta. No na snimkama se vidi da nisu baš svi poštovali pravila organizatora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene