Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIGLA NA PREZENTACIJU

Fotografija koja se rijetko viđa: Pogledajte kako je Andrej Plenković dočekao Kolindu Grabar-Kitarović pred zgradom Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Grabar-Kitarović prisustvovala je prezentaciji rezultata rada skupine za brendiranje Republike Hrvatske članovima Vlade.

Fotoreporteri su danas pred zgradom Vlade zabilježili susret predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i premijera Andreja Plenkovića.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Uoči procesije na Hvaru Stranci prijeti kazna: Plenković komentirao problem s HDZ-ovim listama Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

Premijer je srdačno dočekao Predsjednicu i uveo je u zgradu Vlade, gdje će, kako je najavljeno, prisustvovati "prezentaciji rezultata rada Radne skupine Predsjednice Republike za razvoj identiteta i brenda Republike Hrvatske članovima Vlade Republike Hrvatske".

S obzirom na to da između dvoje čelnih ljudi države ne vladaju uvijek idilični odnosi, srdačne fotografije koje donosimo ne viđaju se često.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene