Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obilna kiša stvorila probleme

Kažu da slika govori više od tisuću riječi: Pogledajte kako izgledaju zagrebački šahtovi - iz nekih doslovno rastu biljke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme u Zagrebu proteklog je vikenda izazvalo je velike štete u glavnom hrvatskom gradu.

Automobili su u Zagrebu završili pod vodom, poplavio je podrum dječje bolnice u Klaićevoj a Hrvatsku su šokirale nestvarne scene Ilice i Miramarske i Ilice pod vodom. Zbog svega su stanovnici Trnja provalili u ustavu Hrvatskih voda, a cijelu je zemlju dirnuo hrabara pothvat djevojke koja je iz tonućeg automobila spasila muškarca koji je zapeo u podvožnjaku na Miramarskoj. 

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča

Došlo je do poplava brojnih objekata i prometnica te pada stabala, a vatrogasci su nakon nevremena u nedjelju odradili ukupno 41 intervenciju.

Samo u noći s 25. na 26. srpnja, vatrogasci su odradili preko 200 tehničkih intervencija ispumpavanja vode te čišćenja odvodnih kanala i kolnika.  U kakvom se stanju nakon nevremena nalaze šahtovi na zagrebačkim ulicama, najbolje prikazuju fotografije iz fotogalerije. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene