Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ničeg se ne sjeća

HGSS-ovci objavili detalje spašavanja misteriozne žene kojoj nitko ne zna identitet: "Prenoćila je na obali, iscrpljena i dezorijentirana..."

Na Krku je 12. rujna pronađena ozlijeđena žena koja i dalje ne zna tko je. Policija pokušava utvrditi njezin identitet, budući da ga se ona ne sjeća.

Na području otoka Krka 12. rujna je pronađena misteriozna žena srednjih godina. Dosad je utvrđeno da ima oko 60 godina. Srednje je tjelesne građe i visoka 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju.

Savršeno govori engleski, ali se ne sjeća ni vlastitog imena. Policija od njenog pronalaska moli građane za pomoć. Spasili su je HGSS-ovci koji su objavili fotografije spašavanja misteriozne žene. Imala je lakše tjelesne ozljede, ali je bila vidno dezorijentirana.

U trenutku pronalaska bila je odjevena u tamnoplavu majicu s bijelim prugama i kapuljačom, crne hlače, tenisice i platnenu kapu-šešir ružičaste boje.

''Poziv zaprimamo oko 09:00 preko Županijskog centra 112, a od strane Službe traganja i spašavanja na moru, koja zbog plićine nije u mogućnosti pristupiti unesrećenoj osobi. Saznajemo da se radi o ženskoj osobi sa kojom su kontakt uspostavile osobe koje su se noć prije, kao i u tom trenutku nalazile na manjem plovilu u blizini plaže Rudine.

Unesrećena osoba je prenoćila na obali, te je zatečena iscrpljena s lakšim tjelesnim ozljedama i dezorjentirana. Odmah po dojavi na teren izlazi 12 članova HGSS stanice Rijeka sa tri vozila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna na britanskom trgu Pronađena djevojka koja je nestala u Zagrebu nakon posla

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije je bilo od 17. srpnja Pronađena 19-godišnja Clea Brozović koja je nestala u Frankfurtu: ''Dobro je''

Dolaskom do unesrećene istoj je pružena medicinska pomoć, nakon čega je uslijedio je transport nosiljkom UT2000 do cestovne prometnice, gdje je unesrećena predana vozilima Hitne medicinske službe. Time je ova akcija završila oko 11:10'', napisali su u objavi.

 

Policija moli građane da ako imaju informacije o ženi s fotografija - dojave u Policijsku postaju Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene