Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CVJETNI TRG

POSLUŠAO BANDIĆA Radnici počeli rastavljati konstrukciju Horvatinčićeve terase

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Bandić obećao da terase na Cvjetnom trgu do večeras više neće biti, radnici su je počeli uklanjati.

Nakon što je Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, ustvrdio u četvrtak da terase na Cvjetnom trgu do petka uvečer više neće biti, danas su radnici počeli rastavljati njenu konstrukciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POSTUPAK RESTRUKTURIRANJA TKO JE KUPAC? Horvatinčić prodaje kompleks Cvjetni Slika nije dostupna PROSVJEDNA AKCIJA CVIJET ZA CVJETNI "Moramo braniti Cvjetni od gradonačelnika, koji je ovaj put odlučio ukinuti dušu tog trga"

Riječ je o nesuđenoj terasi restorana My Way u vlasništvu tvrtke Hoto centar kontroverznog poduzetnika Tomislava Horvatinčića. Konstrukciju terase radnici su počeli postavljati početkom ovog tjedna, no već u utorak radove su popratili prosvjedi građana.

Gradonačelnik Bandić isprva je branio novi objekt na Cvjetnom trgu, međutim iznenada je promijenio mišljenje u četvrtak, kada je javno obećao da će konstrukcija biti uklonjena. To, međutim, ne znači da se ona neće vratiti na Cvjetni trg, samo što će biti manjih dimenzija i trebala bi se postaviti između Varšavske i ulaza u Cvjetni prolaz

Iako je Bandić, također javno, preuzeo odgovornost za propust, najavio je suspenzije idućeg tjedna zbog cijelog slučaja. Iako o imenima i funkcijama nije govorio, sasvim je sigurno da sebe ne kani suspendirati.

Iz Horvatinčićeve tvrtke su, pak, najavili konzultacije s odvjetnicima zbog cijelog slučaja, što je uobičajena formulacija za prijetnju tužbom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene