Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trgovci trljaju ruke

Počelo Black Friday ludilo, u Zagrebu neki prenoćili u redovima ispred trgovina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redovi kupaca koji "kampiraju" od ranog jutra danas su okupirali jednu prodavaonicu elektroničke opreme na zagrebačkoj Trešnjevci.

Kako bi iskoristili najavljene popuste za Crni petak, neki su već sinoć odlučili stati u red kako bi ugrabili "priliku života" koju obećavaju trgovci. 

Pročitajte i ovo Ilustracija CRNI PETAK Inspektorat u lovu na nepoštene trgovce: Pogledajte koliko ih je ovih dana uhvaćeno s prstima u pekmezu Slika nije dostupna Savjeti stručnjakinje Zlatna pravila za Black Friday: Zašto je bitno iz koje zemlje je trgovina iz koje naručujemo i koliko vrijedi garancija na čizme?

Crni petak ili Black Friday, kako je poznat u cijelom svijetu, dan je u godini kad trgovci, vjerojatno, ostvaruju najveći promet u godini. Različite akcije i popusti kupcima nude mogućnost da kupe željene proizvode po povoljnijim cijenama (ponekad i znatno nižima no što su one inače u trgovinama). Neki će iskoristiti akcije za kupovinu božićnih darova, drugi za kupovinu proizvoda koji dugo žele, ali ga nisu željeli ili mogli platiti ranije.

Ta 24 sata (koliko pravi Crni petak traje), odnosno četiri dana (ako u to ubrojimo i "Cyber Monday", dan kad su posebne ponude u internetskim trgovinama), za kupce mogu biti ostvarenje snova. Ali isto tako trebaju obratiti i pozornost na neke zamke i opasnosti s kojima bi se mogli susresti prilikom kupovine.

Crni petak naziv je za svojevrsni šoping blagdan, dan nakon američkog praznika Dana zahvalnosti, koji označava početak blagdanske sezone u trgovinama.

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene