Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plaće ipak sjele na račun

Brodosplit u SMS-u okrivio Živi Zid za kašnjenje plaća, oni oštro odgovorili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su u SMS-u najavili radnicima kašnjenje plaća, iz Brodosplita su radnike ipak isplatili, no nakon što su za kašnjenje okrivili Živi zid

Napetost u splitskom škveru. Kasni plaća. SMS porukom splitski škver obavijestio je radnike o kašnjenju plaće, a za to okrivio stranku Živi zid. Nakon što se danas Dnevnik Nove TV počeo baviti pričom, iz škvera nam je javljeno da će ipak početi isplata plaća koja je tijekom dana i isplaćena.

Pročitajte i ovo Joško Franić GOST DNEVNIKA NOVE TV Je li ovo kraj Brodosplita i što je s brodovima koje je naručila država? "Onaj tko je dogovarao gradnju neka i pita" Provjereno: Brodosplit - 6 Što se događa u Brodosplitu Država ulupala puste milijune, vlasnik najavio procvat, a radnici ne dobivaju svoje plaće: "A di su novci?"

Pavle Matošić iz nezavisnog sindikata Brodosplita tvrdi da je dobio poruku da „će plaća kasniti jer postoje neki problemi“.

Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida tvrdi da su za slučaj SMS poruka saznali od ogorčenih radnika koji su im se javili sporukama da ih „uprava Brodosplita maltretira već neko vrijeme“. „Treba reći da Brodosplit jest u velikim problemima“ zaključio je.

Glasnogovornik Brodosplita Josip Jurišić potvrdio je isplatu plaća. „Zbog djelovanja zločinačke organizacije koju u javnosti predstavlja Sinčić i Palfi došlo je do kašnjenja“ rekao je tada Jurišić.

Na pitanje kako je moguće da jedna stranka bude kriva za kašnjenje plaća, Jurišić tvrdi da je „svojim stranačkim djelovanjem utjecala na brojne koji su u tom postupku bitni“, pa tako utječu na isplatu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene