Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

U Odsjeku za graditeljstvo

Split: PNUSKOK uhitio nekoliko osoba povezanih s izdavanjem građevinske dozvole za luksuzni hotel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
PNUSKOK je u Splitu priveo nekoliko osoba zbog nezakonitog izdavanja građevinske dozvole za hotel na Bačvicama.

Inspektori PNUSKOK-a došli su u Odsjek za graditeljstvo koji je dio Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Splita te su uhitili nekoliko osoba povezanih s izdavanjem građevinske dozvole za luksuzni hotel na Bačvicama, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Vinko Ljubičić i Mario Jurič Akcija USKOK-a Odvjetnik uhićenog splitskog poduzetnika otkrio što mu se stavlja na teret i poručio: "Uvjeren sam da tu nema ništa protuzakonito"

Utvrđene su nepravilnosti u postupku izdavanja građevinske dozvole, odnosno njome je navodno omogućena izgradnja većeg objekta nego što je bilo moguće s obzirom na veličinu građevinskog zemljišta.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara nije želio komentirati uhićenja PNUSKOKA. ''Službe PNUSKOK-a su ovdje, već su nekoliko puta bile. Izvijestile su nas o radnjama. Naše službe su pružile sve ono što je potrebno. Nikakvih novih informacija oko toga nemam. Sasvim sigurno da će službe koje provode te istražne operacije na vrijeme i pravodobno izvijestiti o tome što će se dogoditi, odnosno što se događa'', rekao je Opara.

Iz državne geodetske uprave poslali su kratko priopćenje: "Danas su u službene prostorije PUK-a Split pristupili službenici PNUSKOK-a ŽDO Split te su razgovarali su dvojicom službenika navedenog PUK-a.
Detaljnijim informacijama o navedenom ne raspolažemo''.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene