Obavijesti Video Pretražite Navigacija
vatra je brzo ugašena

Planuo auto u garaži u zagrebačkoj Mamutici, požar se proširio na još dva vozila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci dobili su dojavu o požaru triju automobila oko podne, izašli su na teren i ubrzo ugasili vatru.

U garaži jedne od najvećih zagrebačkih zgrada, tzv. Mamutici, u naselju Travno u petak oko podneva na jednom je automobilu izbio požar koji se proširio na još dva vozila, doznaje se od vatrogasaca i policije.

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

"Danas oko 12 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru osobnog automobila u garaži na lokaciji Božidara Magovca 15. Na požar je upućeno šest vozila iz Javne vatrogasne postrojbe s 19 vatrogasaca", izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna vatrogasci ugasili požar Gorio restoran u centru Splita: Vatra je planula u dimnjaku, šteta je velika

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zapalile se lampice? Kalinić spasio poznatog poduzetnika i vlasnika tvrtke Munja: "Bio je ozlijeđen, vukao sam ga niz stepenice"

Dodaju da je izlaskom na teren utvrđeno da gore tri automobila u garaži na razini zemlje. "Požar je brzo ugašen i izvršeno je odimljavanje prostora", navode iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Iz policije kažu kako su dobili dojavu nešto prije 12:10 te da će nakon gašenja uslijediti policijski očevid. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene