Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme na Kvarneru

Pijavica prošla Rijekom: Čupala stabla, nosila krovove, razbila autobusnu stanicu, pobacala barke na suhom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području Pehlina i Kantride, na zapadnoj strani Rijeke, pijavica je u srijedu navečer izazvala materijalne štete.

Kiša je počela padati oko 16 sati, gradskim ulicama krenule su bujice. Nevrijeme je kulminiralo u večernjim satima na zapadnom dijelu Rijeke kad se pojavila pijavica.

Pročitajte i ovo Pijavica kod Brača Pad temperature Nevrijeme zahvatilo Jadran: Pijavica kod Brača, službe pozivaju na oprez Nevrijeme diljem zemlje Nestabilna atmosfera Nevrijeme poharalo Hrvatsku, u jednoj županiji gotovo 100 intervencija: "Lijepo je što je zahladilo, ali..."

Prema očevidcima, pijavica se pojavila oko 21.30 sati na Kantridi, iznad brodogradilišta 3. maj. Jaki vjetar srušio je stablo na prometnici iznad brodogradilišta, koje je palo na nadstrešnicu na autobusnoj postaji i uništilo je u potpunosti.

Osim toga, potopljena je jedna jedrilica u moru, razbacane su barke izvučene na suhi vez, počupana su stabla, a s kuća su letjeli krovovi.

Štete su nastale i na području Pehlina, na sjeverozapadnom rubu Rijeke. Prema informaciji riječkih vatrogasaca, oštećeno je ukupno šest automobila, nekoliko krovova i pročelja zgrada.

Stablo, koje je palo na četverotračnu Liburnijsku ulicu iznad 3. maja, ubrzo je ispiljeno, te je omogućen promet. (Hina,M.V.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene