Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neprilagođena brzina

Pijan sletio s ceste i razbio šest vozila: Jurnjava po Ksaverskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
39-godišnji vozač pod utjecajem alkohola teže se ozlijedio nakon što je sletio s ceste te je oštetio šest parkiranih vozila, izvjesila je zagrebačka policija. Izmjereno mu je 1,3 promila alkohola.

Pijani 39-godišnji vozač teže se ozlijedio nakon što je u srijedu na zagrebačkom području udarom u rubni kamen sletio s ceste te oštetio šest parkiranih vozila, dok je njegov suvozač lakše ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu - 1 okretište dubrava FOTO Prometna nesreća u Zagrebu: Pijani motociklist se zabio u tramvaj

Pročitajte i ovo Fantom s Trešnjevke - 3 Novi nastavak Fantom s Trešnjevke završio u Remetincu

Policija je izvijestila da je oko 17 sati vozač Seat Cupre s 1,3 promila neprilagođenom brzinom udario u rubni kamen Ksaverske ceste.

Sletio je s ceste i pritom udario u prvi parkirani automobil, zatim u rasvjetni stup i dvorišnu ogradu te u još pet pet parkiranih vozila, koji su od siline naleta udarali jedan o drugoga.

U policiji navode da mu je u KB Sestre Milosrdnice pružena liječnička pomoć te su mu utvrđene teže ozljede, dok je njegov 36-godišnji suvozač lakše ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene