Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Krapini

Totalno pijan i bez vozačke autom sletio u školsko dvorište koje je netom prije toga bilo puno djece: "Mislili smo da je potres"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu kasno popodne u Krapini dogodila se neobična prometna nesreća u kojoj samo pukom srećom nije bilo žrtava.

Skrivio ju je 32-godišnji vozač iz Krapine koji je, vozeći u smjeru centra grada, automobilom sletio u dvorište Osnovne škole "Ljudevita Gaja" u Krapini. Pritom je prešao preko lijeve trake, probio ogradu, prošao drvored te preko šetnice sletio ravno u dvorište škole, koje je srećom u trenutku nesreće bilo prazno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

Vozač je prevezen u Opću bolnicu Zabok te su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede.

"Srećom, bila je nastava, pa nisu djeca bila vani. Dvorište ih je inače puno. Mislili smo da je potres kako se čulo", kazali su zaposlenici škole za portal Zagorje International.

Iz policije nam je potvrđeno da 32-godišnjak uopće nema položen vozački ispit, ali i da je vozio pijan – s čak 2,34 promila alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene