Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U VRBOVCU

VIDEO Peveci se vraćaju u biznis, Zdravko kroz suze na otvorenju nove trgovine: "Prošli smo sve i svašta. Nitko nam nije pomogao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Pevec d.o.o. završio u stečaju, bračni par Pevec u Vrbovcu je otvorio svoju novu trgovinu nakon 13 godina. Uz otvorenje, bila je i još jedna proslava.

"Dirnulo me ovo jer je prošlo punih 13 godina od kada smo vodili jednu od pet najvećih firmi u državi i zapošljavali 4000 radnika. Prošli smo sve i svašta", emotivno se prisjetio Zdravko Pevec na otvaranju nove trgovine nakon 13 godina.

Na ulazu su ih dočekali baloni i pijetao koji je stari simbol, a tvrtka Pevex ga je po promjeni vlasništva i imena izbacila. Ovaj povratak će biti jedinstven za povijest, istaknuo je Zdravko.

"Najveći trgovački neprehrambeni lanac je prošao omalovažavanje, bolnice, kalvariju... Trebalo je imati hrabrosti", dodao je suznih očiju Pevec.

Priznao je da si je postavljao puno pitanja je li njegova obitelj doista stvorena za ovako nešto. "Sve smo sami izgradili i prije 30 godina. Nitko nam nije pomogao. Sada krećemo ponovno na mala vrata", rekao je.

Pročitajte i ovo Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa PROMJENE U TVRTKI Pevec postaje Pevex i nastavlja rad bez prepoznatljivog simbola - stiliziranog pijetla

Višnji Pevec je na dan otvorenja rođendan. Zdravko joj je pripremio i malo iznenađenje. Dobila je specijalni traktor na solarni pogon i buket ruža. Istaknula je da se neće vraćati u prošlost i da se veseli novom početku.

Zatim joj je dao još jedan poklon - kosilicu. Supruga mu se zahvalila poljupcem i zagrljajem i tako je opet otvoren Pevec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene