Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA KRZNENA LJUBAV

Tom ne da svog Jerryja: Priča koja je ganula cijelu Hrvatsku dobila je još slađi nastavak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Volonterka je pronašla psa na deponiju u Bosanskom Brodu i donijela mu hranu. Kad je osjetio da je na sigurnome, pas je doveo i svog prijatelja mačića. Još čekaju dom, a zbog velike bliskosti, propadaju čak i pokušaji kupanja...

Pas i mačić koje su pronašli na deponiju u Bosanskom Brodu i dalje se ne odvajaju jedno od drugog. Nazvali su ih Tom i Jerry.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

U privatnom dvorištu u Bosanskom Brodu, kod gospođe koja inače brine o napuštenim životinjama, još čekaju da ih netko udomi. Volonterka je malenog Jerryja pokušala okupati, ali Tom za to odvajanje nije htio ni čuti. 

"Prvi puta kada je htjela izvesti mačića, Tom je skoro preskočio ogradu, nema šanse", napisala je na Facebooku gospođa kod koje je ovaj dinamični duo privremeno smješten. Drugi put je volonterka mačića stavila u torbu, no pas je torbu zubima primio za ručku. 

Iako je inače prioritet da se životinje udome, pa makar pod cijenu razdvajanja, u ovom slučaju Tom i Jerry idu - samo skupa. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene