Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar recept

'ŠTO JE SIGURNO, JE SIGURNO' Stranka koja s najmanje opterećenja izlazi na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IDS i na ove izbore izlazi, čini se, s najmanje opterećenja.

IDS već desetljećima u Istri kao regionalna stranka imaju svoja tri zastupnika. Međutim, ništa ne prepuštaju slučaju. Na terenu su od jutra do mraka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Miletić u Dnevniku Nove TV 'Mi s desnicom nećemo koalirati. Nama je prihvatljiv liberalni lijevi centar' Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Kampanja ni trenutka ne miruje. Čelni čovjek stranke Boris Miletić od ranog jutra u punoj brzini. Prilika za razgovor s građanima ne propušta se. Mjesto brojnih susreta je i tržnica.

Glavni je zadatak, kažu u IDS-u, pokazati cijeloj zemlji snagu Istre. U 26 godina su, tvrde, izgradili naprednu i stabilnu regiju, uzor ostatku zemlje. Danas žele decentralizaciju.

Stabilnost, konkretni projekti i dosljednost temelj su, tvrde, IDS-ove politike. "Atmosfera je jako dobra, jako pozitivna, evo vidite da građani poznaju naš program prihvaćaju naše ideje i mislim da je to ključno u politici", ističe Miletić.

U sklopu kampanje za koju će izdvojiti nešto više od milijun kuna obići će cijelu Istru, Rijeku, Kvarner i Liburniju.

"Živimo u skromnim vremenima nama je najbitniji kontakt uživo sa građanima, dnevni razgovori i predstavljanje našeg programa, programa decentralizacije prije svega i mislimo da je to najispravniji put kako poslati poruku bez velikih troškova, nije vrijeme za rastrošnost", naglašava Miletić.

U tome će im pomaže gotovo 300 volontera.

Pod sloganom "Šta je sigurno je sigurno" i u koaliciji s PGS-om i Listom za Rijeku očekuju svoja 4 mandata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene