Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odlazi mate radeljić

Pantovčak o angažmanu Mirjane Hrge: ''Odluka još nije donesena''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve se glasnije spominje da će, nakon odlaska Vlade Galića, Predsjedničin savjetnički tim napustiti i Mate Radeljić. Pantovčak je o angažmanu navodno razgovarao s bivšom novinarkom Mirjanom Hrgom.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odlučila je zahvaliti se savjetniku za unutarnju politiku Mati Radeljiću, ali on odbija sam podnijeti ostavku i čeka da ga Predsjednica razriješi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Što je htio postići Policija i vučne službe intervenirale na Pantovčaku: Muškarac pred Milanovićev ured donio i transparent Sanacija Pantovčaka - 3 Aktiviralo se klizište Počinju pripreme za sanaciju Pantovčaka: Još se ne zna koliko će sve trajati ni koliko će koštati

Kako je DNEVNIK.hr već pisao, na taj način Predsjednica uoči utrke za drugi mandat želi poboljšati odnose s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Zbog afere SMS i balasta koji donosi Ured je bio prisiljen napustiti i Vlado Galić,koji je svoju ostavku objasnio moralnim i etičkim razlozima.

Osim Galića, s Pantovčaka odlazi i savjetnik za vanjsku politiku Dario Mihelin, i to za veleposlanika u Peking, što je već odavna odlučeno. Prema neslužbenim informacijama, s Pantovčaka bi mogao otići i posebni savjetnik Mate Granić, iako je on u dobrim odnosima s premijerom Plenkovićem.

Nakon svih odlazaka, šefica države trebat će popuniti svoj tim, a doznaje se da je obavljen i razgovor s bivšom televizijskom novinarkom Mirjanom Hrgom, koja je jedna od kandidatkinja za Radeljićevo mjesto.

"S obzirom na to da navedena odluka nije donesena, isto ne možemo komentirati. Nadalje, a prema dosadašnjoj praksi, o svim odlukama Predsjednice Republike, bilo vezano uz razrješenja ili imenovanja u Uredu predsjednice Republike, bit ćete pravovremeno obaviješteni", odgovorili su na upit portala DNEVNIK.hr s Pantovčaka.

Aktualno Igračke koje nećemo zaboraviti: Pričaju priču, mirišu na Zagorje i vraćaju u djetinjstvo Hrvatske tradicijske igračke Hrvatske tradicijske igračke Foto: Nova Studio Izrada tradicijskih drvenih igračaka Izrada tradicijskih drvenih igračaka Foto: Nova Studio Hrvatske tradicijske igračke Hrvatske tradicijske igračke Foto: Nova Studio Ivica Mesar iz mjesta Tugonica koji se ovim poslom bavi već 30 godina Ivica Mesar iz mjesta Tugonica koji se ovim poslom bavi već 30 godina Foto: Nova Studio Hrvatske tradicijske igračke Hrvatske tradicijske igračke Foto: Nova Studio +2 Ivica Mesar Hrvatska Igračke koje nećemo zaboraviti: Pričaju priču, mirišu na Zagorje i vraćaju u djetinjstvo 1/8 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene