Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija objavila snimku

Pala dvojica dilera nedaleko od Zaboka: Kombijem prevozili gotovo pola tone marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog krijumčarenja gotovo pola tone marihuane, vrijedne i do sedam milijuna kuna, pronađene u kombiju kod Kraljevca na Sutli policija je uhitila 29-godišnjeg državljanina BiH i 41-godišnjeg državljanina Slovenije.

Policija je uhvatila dvojicu dilera u kombiju u naselju Radakovo, na području općine Kraljevec na Sutli.

Pročitajte i ovo U kući na području Maksimira skrivao konoplju i psilocibinske gljive - 3 Dovršena istraga Pao diler u zagrebačkom Maksimiru: Nabavljao marihuanu i gljive pa ih preprodavao Pronađena droga u Zagrebu - 2 Prevozio marihuanu i hašiš Pao diler u Zagrebu: Prometna policija zaustavila ga zbog redovne kontrole, a onda su pretražili auto...

Provedeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe, 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i 41-godišnjim državljaninom Slovenije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, javila je policija.

Sumnja se da su zajedno nabavili veću količinu marihuane. Drogu su prevozili kombijem, a na području općine Kraljevec na Sutli, u mjestu Radakovo zatekli su ih policajci.

Obavljena je pretraga kombija, a u njemu je pronađena marihuana ukupne težine 481 kilogram, upakirana u veći broj zasebnih paketa. Ukupna vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na pet do sedam milijuna kuna.

29-godišnjak i 41-godišnjak privedeni su uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene