Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HLADNOĆA STIŠĆE

Ovo se doista rijetko viđa: Pahulje zabijelile i Dubrovnik, gradske vlasti angažirale zimsku službu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U večernjim satima snijeg je stigao i do Dubrovnika. Gradske vlasti odlučile su angažirati zimsku službu te pozvale građane na oprez.

S obzirom na meteorološke prilike na širem području Dubrovnika i pojavu snijega, angažirane su ekipe zimske službe Grada Dubrovnika, koje će svoje zadatke obaviti u skladu s razvojem vremenskih uvjeta, objavili su u nedjelju navečer iz dubrovačke gradske uprave.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu VRAĆA LI SE ZIMA? FOTO Na Sljemenu pada snijeg, na Zavižanu ga ima 14 centimetara Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

Ističu kako su na terenu tri specijalna vozila opremljena posipačem soli i plugom.

"Jedno vozilo je upućeno prema Gornjim selima, a drugo prema Osojniku. Treći tim upućen je prema Mokošici pa dalje prema području Brgata, odnosno Bosanke. Dodatno vozilo ophodnje cesta je na terenu i obilazi druga područja Grada te koordinira radom zimske službe, a po potrebi će osiguravati i sanirati točke na cestama na kojima eventualno može doći do pojave leda na kolniku", navodi se u obavijesti Grada Dubrovnika.

Iz dubrovačke gradske uprave građane su zamolili za povećani oprez pri kretanju te ih uputili na poštivanje pravila o vožnji u zimskim uvjetima, kao i na praćenje obavijesti nadležnih službi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene