Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

ISPIRALI OČI ZBOG DIMA

Ovako izgledaju heroji nakon 15 sati borbe s plamenom buktinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci DVD-a Brela više od 15 sati proveli su na terenu gaseći veliki požar koji je sinoć izbio između Gornjih Tučepa i Podgore.

Iako premoreni i na rubu snaga, spremno su pozirali ekipi Nove TV.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Požar progutao obiteljsku kuću - 1 Bez krova nad glavom Otkriven uzrok požara u Donjem Miholjcu, susjeda opisala dramatične trenutke: "Diži se susjeda, gori ti kuća!"

"Na teren smo izašli čim je izbio požar. Umorni smo. Nekoliko puta smo morali ispirati oči zbog dima", rekli su reporteru Nove TV Mariju Juriču vatrogasci DVD-a Brela.

Podsjetimo, uz 250 vatrogasaca, vatru su, sve dok ih nije omela bura, gasila i tri kanadera. Požar je u jednom trenutku zaprijetio i kućama, a gašenje je je otežavao jak vjetar. Mještani su stanje opisali kataklizmičnim.

Širenje požara kod Podgore u nedjelju poslijepodne je zaustavljeno i vatra je u okruženju gasitelja, vatrogasci saniraju opožarenu površinu od oko 300 hektara te gase povremene vatre, a tri kanadera Ministarstva obrane RH iza 13 sati gasila su požar u borovoj šumi Parka prirode Biokovo, doznaje se od županijskog vatrogasnog zapovjednika Dražena Glavine.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene