Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tesla - mind from the future

Otvorena najveća i najkompleksnija izložba u Hrvatskoj: Premijera je u Zagrebu, a onda ide pokoriti i svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvorena je najiščekivanija izložbe godine ''Tesla - mind from the future''.

Na otvorenje izložbe u petak navečer stigli su brojni uglednici iz političkog i javnog života. Izložbu je otvorila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Nikola Tesla: Mind from the future (Foto: Dnevnik.hr) - 3 MIND FROM THE FUTURE Pogledajte kako izgleda izložba o Nikoli Tesli Otvorena izložba 'Nikola Tesla - A Mind from the Future (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Interes za genijalni um Veliko zanimanje za izložbu Tesla - Mind from the future: ''Produkcija je izuzetno atraktivna''

Ne čudi da je interes tako velik jer ovo je najveća i najkompleksnija izložba u Hrvatskoj. Na njoj je radilo više od 300 ljudi od umjetnika, producenata preko scenografa i dizajnera do strojara. Svih 1200 četvornih metara paviljona su transformirali za ovu izložbu.

Cijela izložba je interaktivna i prati Teslin život od Smiljana do New Yorka. Izložba se za sve građane otvara u subotu u 9 sati.

Cijene ulaznica su do 80 kuna, no tu su brojni popusti za djecu i studente. Ovo putovanje kroz Teslin um zaista vrijedi vidjeti prije nego ode u svijet. U Hrvatskoj je do ožujka, a onda putuje u sva mjesta gdje je Tesla ostavio trag - Budimpeštu, Prag, Pariz, New York i naposljetku u Dubai.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene