Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIK INTERES

Knjigoljupci pohrlili na Zagrebački velesajam: Otvoren Interliber, najveći sajam knjiga u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počeo je najveći sajam knjiga u Hrvatskoj - 42. Interliber. Već prvoga dana knjigoljupci su pohrlili na Zagrebački velesajm, na štandove s knjigama koje se mogu kupiti po promotivnim cijenama.

Sajam traje do 17. studenog, ulaz je besplatan, a očekuje se oko 130 tisuća posjetitelja.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek napomenula kako bi interes za knjigama i čitanjem svakako trebalo poticati. "Posuđivanje knjiga iz knjižnica ne opada, ali mi moramo raditi dalje i tome da knjiga bude dostupnija i da dalje promičemo knjige i čitanje u svim medijima koje možemo za to koristiti", kazala je Obuljen Koržinek.

"Polako se puni sajam, zanimaju ih najviše ljubavni romani, erotika i tinejdžerski dio", otkrio je Dean, prodavač na sajmu. "Cijene su odlične, evo došao sam prije nekoliko minuta i već sam našao jednu knjigu", dodao je posjetitelj sajma Filip.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene