Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u slavoniji

Nevjerojatan slučaj: HDZ-ov zamjenik gradonačelnika pola godine ne dolazi na posao, ali uredno prima plaću od 8.800 kn

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka, od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu.

Zvonimir Pućo (HDZ), zamjenik gradonačelnika Otoka od veljače nije bio na svom radnom mjestu, ali svakog mjeseca uredno prima plaću od 8.824,81 kunu, koja porezne obveznika košta 12.499,35 kuna mjesečno, javlja Telegram.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske'' Ivan Penava i Andrej Plenković Navodno tajno snimljeno Plenković snimljen kako vrijeđa Penavu i Most? "Moja baba pokojna bi tako mogla biti gradonačelnica Vukovara... Most - to su bolesnici"

Da zamjenik gradonačelnika ovog slavonskog gradića već šest mjeseci ne dolazi na posao potvrdio je i njegov nadređeni, gradonačelnik Josip Šarić (HDZ). Novinar spomenutog portala zvao je Pućin ured stotinjak puta, ali nitko mu se nije javio. U centrali gradskog ureda govorili su da ne znaju gdje je niti kako doći do Puće. Kad se napokon javio, kazao je da se odmara na Rabu i uputio novinara da se obrati gradonačelniku ako treba nešto u vezi Grada jer "se on vratio s godišnjeg odmora".

Šarić je pismeno potvrdio da se Pućo od rujna 2018. nije pojavio na sjednici kolegija koje se održavaju svakog ponedjeljka, a posljednja aktivnost koju je zamjenik gradonačelnika imao bilo sudjelovanje u zajedničkoj vježbi civilne zaštite Vukovarsko-srijemske županije i civilne zaštite Grada Otoka, koja je održana u lipnju 2019. i trajala jedan dan. Pućo se navodno pojavio samo nakratko.

Osim što ne dolazi na posao, Pućo o svom radu nije predao niti jedno polugodišnje izvješće gradonačelniku.

Pući i Šariću drugi je ovo mandat na tim pozicijama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene