Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratkoročan pad temperature

Osvježenje neće dugo trajati, evo što slijedi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon toplinskog vala u dio Hrvatske stiglo je osvježenje i kiša. No neće trajati dugo.

U većini zemlje, osim u južnim krajevima, osjećamo značajan pad temperature koji nam, istina, neće trajati baš dugo, no svaka je promjena nakon velikih vrućina dobrodošla.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Osim u ponedjeljak kad će temperature biti oko 26, još u utorak u unutrašnjosti uglavnom ispod 30, a onda prema kraju tjedna opet vruće i suho – 34, 35 stupnjeva i slab vjetar.

Što se tiče mora, na sjevernom dijelu u utorak će još biti umjerene bure, no vrlo brzo posvuda će opet biti vrlo vruće i suho. Moramo naglasiti da na južnom Jadranu od ove promjene neće biti gotovo pa ništa, eventualno će zapuhati umjerena bura, ali ništa od kiše ili pljuskova.

Iako je toplinski val, barem za veći dio zemlje gotov u noći s nedjelje na ponedjeljak, treba reći da nas visoke temperature i suho vrijeme čekaju već od utorka.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene