Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poboljšano stanje

Osječki gradonačelnik Ivica Vrkić oporavlja se od operacije u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić postupno se oporavlja od kardiokirurške operacije izvedene 18. travnja u Zagrebu, a uskoro ga očekuje rehabilitacija u jednom od specijaliziranih centara, izvijestili su u utorak iz osječke Gradske uprave.

Nakon prvobitne hospitalizacije u osječkome KBC-u, Vrkić je upućen na kardiokirurški zahvat u KBC Zagreb, gdje su mu na Rebru ugrađene dvije premosnice.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Okupljanje inicijative Mihaela Berak Pet mjeseci kasnije: Inicijativa traži ostavke zbog 'šutnje' u slučaju ubojstva osječke studentice

U priopćenju za javnost Grada Osijeka navodi se kako je zahvat u cijelosti protekao uredno te da je "maligna prirodna progresija srčane bolesti uspješno korigirana".

Dodaje se kako je prvi dan poslije operacije Vrkić imao "blaži moždani udar zbog difuzne, multiorganske vaskulopatije u sklopu osnovne bolesti".

Njegovo trenutačno stanje je "u znatnom poboljšanju, kognitivne funkcije su mu uredne, motorički se oporavlja i počeo se mobilizirati". Uskoro ga očekuje rehabilitacija u jednom od specijaliziranih centara, navodi se u priopćenju. (Hina)

Aktualno Ministar Lovro Kuščević za Dnevnik Nove TV: "Ne želimo izbjegavati referendum, to može biti dobar korektiv nekoj politici" +0 Ministar uprave Lovro Kuščević (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Ministar Lovro Kuščević za Dnevnik Nove TV: "Ne želimo izbjegavati referendum, to može biti dobar korektiv nekoj politici" 1/1 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene