Obavijesti Video Pretražite Navigacija
crni rekorder

Prijeti mu kazna od čak 76.000 kuna: Evo što je sve napravio vozač iz Osijeka koji bi za taj novac mogao kupiti novi auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S čak 76.000 kuna i zabranom vožnje dvije godine kažnjen je 52-godišnji vozač koji je u utorak u Osijeku pijan izazvao sudar, odbio se zaustaviti na zahtjev policije te prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, a vozio je dok mu je dozvola privremeno oduzeta.

Osječko-baranjska policija u srijedu je izvijestila kako je uhitila 52-godišnjaka koji je neprilagođenom brzinom s 2,8 promila alkohola u krvi oko 20,45 sati udario u parkirani automobil, te nastavio voziti unatoč zahtjevu policije da se zaustavi.

Pročitajte i ovo Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Na raskrižju je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, da bi kasnije ipak stao.

Za sve navedene prometne prekršaje predviđena mu je novčana kazna od 76.000 kuna i zabrana vožnje od dvije godine, kao i 24 negativna prekršajna boda, kažu u policiji. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene