Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upozorio

Orepić: "Dan nakon moje smjene prekinut je proces brisanja fiktivnih birača"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Napominjem da je to posao načelnika policijskih uprava, a njima je usmenim nalogom obustavljen proces brisanja fiktivnih prebivališta. Pametnom dosta", rekao je Vlaho Orepić na konferenciji za medije.

Nezavisni zastupnik Vlaho Orepić upozorio je da su fiktivna prebivališta politički zaštićena, kako bi se utjecalo na ishode izbornih procesa.

Pročitajte i ovo Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednički izbori Još jedan kandidat u utrci za Pantovčak: Vlaho Orepić sutra objavljuje kandidaturu Slika nije dostupna Brojne reakcije Teške optužbe: "Hrvatska je pokušala vrbovati vehabije da prenose oružje". BiH otvorila istragu, reagirala i SOA

Vladajući, tvrdi, nemaju namjeru riješiti taj problem i ukinuti stanje kaosa i nezadovoljstva. Kaže i kako puno ljudi na osnovi lažnih prebivališta ostvaruje svoja ekonomska prava. Orepić upozorava da je - drugi dan nakon što je smijenjen s mjesta ministra unutarnjih poslova - prekinut proces brisanja fiktivnih birača.

"Napominjem da je to posao načelnika policijskih uprava, a njima je usmenim nalogom obustavljen proces brisanja fiktivnih prebivališta. Pametnom dosta", kaže Vlaho Orepić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene