Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malene mažoretkinje i 'mažoret'

Orebić: Djeca trebaju pomoć za sudjelovanje na Europskom prvenstvu u Velikoj Britaniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Državnom prvenstvu u Cavtatu mažoretkinje i jedan 'mažoret' iz Orebića osvojili su titulu državnih prvaka u kategoriji - ples sa rekvizitima. I sada bi trebali na Europsko prvenstvo u Veliku Britaniju, ali da bi u tome uspjeli treba im financijska pomoć.

Mažoretkinje i mažoret iz Orebića, u dobi od 6 do 8 godina, predstavljati će Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Velikoj Britaniji. Natjecanje će se održati od 7. do 9. listopada 2016. godine, a mali sportaši prikupljaju novac za ne baš jeftino putovanje.

Iako ih je primio župan Nikola Dobroslavić i obećao dio novčane potpore to im neće biti nimalo dovoljno.

Stoga su se cijeli Orebić i Pelješac udružili u prikupljanju sredstava za ovu uspješnu djecu. Dio troškova osigurava Općina Orebić, a dio roditelji. Da bi ostvarili želje djece i nagradili njihov trud trebaju pomoć u vidu donacija. Veliku podršku djeci je dala Liga protiv raka iz Orebića ali i pelješki vinari koji prikupljaju donacije za djecu.

Orebićke mažoretkinje i 'mažoret' tako svakog četvrtka imaju javne nastupe pa osim što razvesele turiste i sve prolaznike svojim umijećem, usput vježbaju i prikupljaju novac za svoje prvo veliko europsko natjecanje.

Ovim putem mole sve građane i poduzetnike koji su u mogućnosti da ih podrže i pomognu im prikupiti sredstva za putovanje u Veliku Britaniju.

Sve informacije o tome kako pomoći malenim mažoretkinjama i mažoretu možete dobiti na ove brojeve: 099 517 9890 i 098 389 585.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene