Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gore bale sa sjenom

Sanacija požarišta u tvornici papira još uvijek traje, okolicom se širi težak miris paleži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je u ponedjeljak kasno navečer buknuo u dvorištu tvornice papira PAN u Zagrebu još uvijek se sanira i u utorak ujutro, a iz JVP-a Zagreb doznajemo kako će sanacija i potrajati jer je riječ o gašenju tristotinjak bala sijena.

 

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Zapaljeni kontejneri u ulici Milovana Kovacevica u naselju Sopot uzrok se istražuje Stanovnici zagrebačkog kvarta uznemireni, netko podmeće požare: "Vidjeli smo dvojicu s kapuljačama..."

Noćas je požar u tvornici Pan lokaliziran i potpuno će biti ugašen do kraja dana.

Trenutačno je na terenu 35 vatrogasaca s dvanaest vozila. Osim vatrogasaca, jutros su u ispomoć gasiteljima stigle dodatne snage, i to Čistoća je poslala bager, Zagrebačke ceste tehničko vozilo, CIOS veliki grajfer i dva vozila Dok-inga.

 

Za sve vatrogasce i ostale koji su sudjelovali u gašenju Ustanova Dobri dom osigurala je 70 obroka. Na terenu su i dežurni službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama koji koordiniraju operativnim snagama.

Nakon očevida znat će se uzrok požara.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene