Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Humanitarni koncert za život

''Život je vrijedan i jedino što imamo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je koncert povodom 40. rođendana Ane Rukavine i u znak sjećanja na maestra Vjekoslava Šuteja na kojem su se okupili njihovi prijatelji, obitelj te brojni uzvanici.

U organizaciji Zagrebačke filharmonije, sva prikupljena sredstva uložit će se u proširenje registra dobrotvornih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, te nova usavršavanja mladih liječnika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZAKLADA ANA RUKAVINA Održan 11. Koncert za život: "Iako tužni jer više nisu s nama, sretni smo što smo se u ovoj predivnoj glazbenoj večeri mogli prisjetiti Ane i maestra Šuteja" Koncert za život (Foto: Dnevnik.hr) Na njezin rođendan Koncert za život u sjećanje na Anu Rukavinu i maestra Vjekoslava Šuteja u KD Vatroslava Lisinskog

"Veselimo se jer ne znamo što nosi sutra." rekla je Anina majka Marija Rukavina te je dodala kako će "Ovdje doći jako puno ljudi koji su uključeni u naš posao koji su nam pomogli, organizirali akcije, donirali i stvarali zajedno s nama ovu zakladu 10 godina."

"Poruka je da je život vrijedan i da je život jedino što imamo i upravo zagrebačka filharmonija ponosna je što je dio jedne velike obitelji zaklade Ana Rukavine osmu godinu za redom i nastavit ćemo to i dalje" rekao je ravnatelj zagrebačke filharmonije Mirko Boch.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene