Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve četiri u zrak

Odmor s kućnim ljubimcem: Hoteli u Hrvatskoj koji će vas rado 'udomiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ne pomišljate svog kućnog ljubimca ostaviti na čuvanju u hotelima za pse ili kod dobronamjernih prijatelja ili rodbine, ovo su hoteli po pristupačnoj cijeni diljem obale koji bi rado primili cijelu vašu obitelj koja uključuje i njezinog simpatičnog dlakavog člana

Većina vlasnika kućnih ljubimaca smatra ih članom svoje obitelji i ne pomišljaju na ljetovanje bez njih. No planiranje godišnjeg odmora i rezervacija smještaja u vrijeme ljetnih mjeseci nije uvijek tako jednostavna misija. Znaju to najbolje oni koji svog psa ili mačku ne pomišljaju ostaviti na čuvanju u hotelima za pse ili kod dobronamjernih prijatelja ili rodbine.

Pročitajte i ovo Stari dani u Termama Sveti Martin (Foto: Facebook/Terme Sveti Martin) Pogled u prošlost Sada i nekada: Kako su izgledale najpoznatije terme u Hrvatskoj Slika nije dostupna Dan za avanturu Dosta vam je klišeja? Ovo Valentinovo može biti puno zabavnije

Prema nekim istraživanjima samo četvrtina smještaja u Hrvatskoj prima kućne ljubimce od kojih neki samo pod određenim uvjetima. Ipak postoje hoteli po pristupačnoj cijeni diljem obale koji bi rado primili cijelu vašu obitelj koja uključuje i njezinog simpatičnog dlakavog člana, a mi vam donosimo izbor od krajnjeg sjevera pa do samog juga Lijepe Naše.

1. Međimurje - Terme Sveti Martin
Idealan izbor kada je riječ o odlasku na odmor s kućnim ljubimcem za one koji traže osvježenje u kontinentalnoj Hrvatskoj su Terme Sveti Martin i njihov Aquapark. Apartmansko naselje Regina smješteno tik do pitome šume i spomenutog vodenog parka opremljeno je sadržajima koje posjeduje svaki dom, a njezini ugodni i topli interijeri razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!


Smještajem u hotelu Spa Golfer 4* ili apartmanima Regina 4* imate pravo neograničenog korištenja Aquaparka i termomineralnog kupališta za vrijeme svog boravka, a na raspolaganju vam je sunčana terasa, Piano bar s mogućnošću Healthy snacka, bogat animacijski program koji uključuje posjete brojnim znamenitostima u bližoj okolici, bicikliranje, degustacije vina, aqua aerobic, lokalni i zdravi doručak.

2. Istra, Rabac- Girandella Tourist Village

Ako vam odmor na jednoj od najljepših istarskih plaža zvuči primamljivo onda je za vas i vašeg kućnog ljubimca najbolji izbor turističko naselje Girandella smješteno u borovoj šumi iznad atraktivne šljunčane plaže. Naselje nudi brojne pogodnosti i aktivnosti, od širokog izbora prostranih obiteljskih soba s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaljev, kreativnih programa za djecu svih uzrasta u Maro Clubu, teniskih terena, minigolfa, biciklizma, pješačkih staza i ronilačkog centra do odličnog show-cooking buffet restorana.

Vašem ljubimcu sigurno će se svidjeti i ugodna šetnica koja se proteže duž cijelog zaljeva u čijoj se sredini smjestio Rabac, nekoć malo ribarsko mjesto koje se brzo razvio u veliku turističku atrakciju.

3. Kvarner, Crikvenica – Hotel Esplanade

Obiteljski hotel Esplanade u Crikvenici s pravom se naziva upravo tako jer će rado ugostiti baš svakog člana vaše obitelji pa čak i onog četveronožnog. Njegov stari dio izgrađen je još u davnim 20-im godinama prošlog stoljeća što mu daje prepoznatljivost i šarm svojstven zgradama tog perioda, a samo šetnica dijeli ga od glavne, pješčane plaže.

Voli li vaš pas glazbu i ples nezaobilazna stanica svaku večer bit će plesna terasa sa živom glazbom i raznim zbivanjima, a zaželite li se šetnje gradom od njega ste udaljeni samo 800 m te se možete uputiti u ugodnu šetnju po već spomenutoj šetnici.

4. Otok Rab, Rab – Hotel Arbiana

Želite li sa svojim ljubimcem uživati u jednom od najzelenijih otoka na Jadranu, svakako posjetite Rab. Hotel Arbiana koji rado prima ljubimce nalazi se u mjestu Rabu na otoku Rabu, u samoj jezgri grada, na samoj obali mora. Pozicija hotela zaista je posebna, kao i njegov izgled, a okružen je čarobnim privatnim parkom. Uz bezbrojne izlete koje nude i aranžmane stvorene za one koji vole aktivni odmor, sport i more, možete i samo jednostavno uživati u opuštenoj atmosferi.

5. Otok Pag, Novalja – Hotel Liburnija

Ako vam je primamljivije ljetovati malo južnije, izaberite Srednju Dalmaciju i otok Pag. Za one koji su navikli partijati sa svojim kućnim ljubimcem logičan je izbor Novalja, a hotel Liburnija rado će vas udomiti.

Ovaj hotel smješten je na atraktivnoj šljunčanoj plaži, okruženom mediteranskim raslinjem, a njegovu veliku terasu okružuje park. Iz hotela se pruža pogled na cijelu Novaljsku uvalu, a od samog centra grada udaljen je svega 200m.

6. Otok Hvar, Jelsa – Fontana Resort

Tražite li pak mir ispod borova Jelsa na otoku Hvaru mjesto je za vas i vašeg kućnog ljubimca. Resort Fontana u Jelsi koji prima kućne ljubimce smješten je na malom borovom brežuljku, samo nekoliko metara od mora i spomenutog slikovitog gradića. Sunčani otok Hvar nudi prelijepi krajolik i umjerenu klimu, plaža je udaljena pet minuta od resorta, a ispod plaže nalaze se ravne stijene pa će vaš pas uživati u skakanju u more.

7. Otok Korčula – Hotel Marko Polo

Ako tražite zadivljujuću lokaciju na krajnjem jugu Hrvatske odmor potražite na otoku Korčuli. U hotelu Marko Polo nazvanom po jednom od najslavnijih moreplovaca porijeklom s Korčule nadomak grada Korčule uživajte u blagodatima njihovog wellness centra i u raznovrsnim plažama, od pješčane, šljunčne pa do betonske.

Ovaj hotel smješten je na uzvisini iznad mora i prirodnih plaža pružit će vam jedinstven pogled na renesansni grad Korčulu udaljen 10 minuta ugodne šetnje od hotela. Odmarajte u gustoj borovoj šumi uz zvuk cvrčaka ili pak iznajmite sandolinu ili pedalinu i s vašim ljubimcem upustite se u morske avanture.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene