Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voda posvuda

Ovako je u subotu izgledao Maksimir: Zbog obilne kiše izlio se potok, "zaplivao" i tramvaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci imali su pune ruke posla s intervencijama vezanim uz obilnu kišu, od ispumpavanja vode do uklanjanja srušenih stabala.

Kiša koja pada već danima stvorila je probleme u cijeloj Hrvatskoj. U Zagrebu su vatrogasci cijelu subotu prijepodne imali intervencije zbog obilne kiše zbog koje su se čak izlijevali zagrebački potoci. Onaj u Maksimiru je toliko nabujao da je i tramvaj "zaplivao". Čitateljica Tihana Šolaja snimila je potok kod Agronomskog i Šumarskog fakulteta, a ističe da je vode bilo na tračnicama do Hondlove.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Poplava u Indiji Najavljeni novi odroni Bujična poplava usmrtila 14 osoba, 102 još se traže: Voda je srušila kuće i mostove, oštetila vojnu bazu i potopila aute

Od zagrebačkih vatrogasaca doznajemo da su u subotu prijepodne imali desetak intervencija koje su povezane uz obilnu kišu. Intervencije se uglavnom odnose na ispumpavanje vode iz podruma i to u naseljima Donja Dubrava, Maksimir, Sesvete, Popovec, Otok i Sveta Klara.

Dvije intervencije vatrogasaca bile su uklanjanje srušenih stabala u ulicama Štefanovec i Otona Župančića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene