Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Od industrijske do softverske revolucije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako postati stručnjakom, specijalistom za digitalni marketing, osposobit će vas Web Marketing Akademija kroz specijalistički program školovanja u trajanju od 100 školskih sati.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ruwiki Novi Putinov projekt danas kreće punom snagom: Dvije važne informacije drže se u potpunoj tajnosti Ilustracija U veljači Uskoro počinje jedan od najkompleksnijih projekata u Hrvatskoj: Mogao bi promijeniti život mnogima

Kretanja na tržištu ukazuju na rast hrvatskog gospodarstva. Taj rast temeljimo na izvozu, a rast nam u segmentu izvoza olakšavaju digitalna sredstva komunikacije preko kojih imamo priliku širokoj populaciji prezentirati naše proizvode. Nikada kao do sada nije bilo ovako jednostavno djelovati na globalnoj skali.

Softver dramatično mijenja naše živote i društvo. Kao što je to od kraja 18. pa do sredine 19. st. bila prva industrijska revolucija. Sada se nalazimo usred dramatičnih društvenih promjena upogonjenih upravo softverskom revolucijom koja je direktna posljedica ulaska interneta u sve domove i pore poslovanja.

Internet nam daje besplatne distribucijske kanale, a polaznici na Web Marketing Akademiji uče kako ih iskoristiti. Nekada su tvrtke morale biti velike korporacije da bi mogle poslovati na globalnoj razini. Danas to više nije tako. Danas netko, doslovno iz svoje garaže, s pristupom internetu, može poslovati na globalnoj razini. – rekla nam je Martina Lenac, voditeljica Web Marketing Akademije.

Dio softverske revolucije neminovno je i digitalni marketing iza kojih stoje stručnjaci. Kako postati stručnjakom, specijalistom za digitalni marketing, osposobit će vas Web Marketing Akademija kroz specijalistički program školovanja u trajanju od 100 školskih sati (dva i pol mjeseca).

Teorijska nastava i praktični rad, uz individualan pristup svakom polazniku od predavača, regionalnih stručnjaka za digitalni marketing, usavršit će vaše vještine specijaliste za digitalni marketing čiji se certifikat upisuje u radnu knjižicu.

UPISI u 14. generaciju Web Marketing Akademije su u tijeku, a predavanja počinju 8.05. te se održavaju ponedjeljcima i utorcima u popodnevnim satima.

Nastavni plan sadrži sljedeće predmete koje je moguće pohađati i pojedinačno:

1.) Web marketing
2.) Web stranica - pisanje za web
3.) Web trgovina - e-commerce
4.) Optimizacija web stranica za tražilice - SEO
5.) Kontekstualno oglašavanje - SEM
6.) Analiza web stranica - Google Analytics
7.) Marketing društvenih medija – SMM
8.) E-mail marketing - newsletter
9.) Web PR - online odnosi s javnošću
10.) Web project management

Čitateljima Dnevnik.hr-a do 1. travnja osiguravamo popust od 20% na cijenu školarine kao i na cijenu pojedinačnih predmeta!

Svakom od navedenih 10 predmeta moguće je pristupiti pojedinačno, prema želji i potrebi polaznika. Za odslušani predmet, u trajanju od dva dana i 10 šk. sati, također izdajemo certifikat s upisom u radnu knjižicu.
Odabirom triju predmeta, četvrti je besplatan!

Nezaposlenim osobama i studentima do 1. travnja odobravamo popust od 25%.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene