Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za siječanj

Obrana se žalila: Odgođeno suđenje Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgođeno je suđenje požeško-slavonskom županu Alojzu Tomaševiću na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, nakon što se obrana žalila na odluku suda da se isključi javnost s čitanja SMS poruka.

Županu Alojzu Tomaševiću se sudi za obiteljsko nasilje nad suprugom Marom, a kao dokaz ponudili su SMS poruke između supružnika, čemu se suprotstavilo tužiteljstvo. Tomaševićiva obrana pak najavila je žalbu jer se protive odluci suda da se sa čitanja poruka isključi javnost, pa se suđenje odgađa za siječanj.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Milorad Dodik Osjeća se ugroženo Dodiku nastavljeno suđenje: Proces nazvao farsom pa zaradio opomenu

"Da javnost vidi i drugu stranu ove medalje o kojoj znate koliko je intenzivno pisano. Tim SMS porukama dokazujemo da je izostao jedan bitan elemnt ovog kaznenog djela koji je okrivljeniku stavljen na teret, a to je strah.", rekao je Željko Damjanac, odvjetnik Alojza Tomaševića

"Ovo kao dokaz nije dokaz u postupku u smislu odlučivanja da li je optuženik počinio kazneno djelo ili nije počinio kazneno djelo. Moramo imati u vidu i sud o tome mora voditi brigu da je oštećenica žrtva Mara Tomašević", rekao je Jovan Vukmanović, državni odvjetnik.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene