Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvalitetna usluga

Trebate kvalitetnu uslugu, a ne znate gdje pronaći izvođače? Novo izdanje imenika Moja Djelatnost tvrtke 'Azut Digital' je ovdje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svrha imenika tvrtke je predstaviti informacije tržištu, pomoći tvrtkama i obrtima povećati prodaju, pomoći im pronaći poslovne partnere, kupce te promovirati njihove usluge na tržištu.

Imenik Moja Djelatnost obuhvaća sve vrste djelatnosti, te je vir informacija koji će biti distribuiran putem cijele Hrvatske, a sadrži jedne od najpouzdanijih i najkvalitetnije tvrtke te obrta u Hrvatskoj. Naručite svoj besplatni primjerak OVDJE!

Pročitajte i ovo PR Zašto mi je potrebna objava na portalu Moja Djelatnost? Odgovaramo na pitanje koje nam najčešće postavljate

Novo izdanje imenika u kojem smo sabrali veliki broj tvrtki i obrta iz cijele Hrvatske, bit će distribuiran na sva važna mjesta, gdje potencijalni klijenti mogu pronaći tvrtke prema svojim potrebama, a tvrtkama će omogućiti vidno mjesto u samom imeniku. Na više od 450 strana sabrane su informacije koje svatko treba. U njemu možete pronaći sve vrste djelatnosti, od vodoinstalatera, frizera, privatnih ordinacija, auto-mehaničarskih radionica, sudskih vještaka, ugostiteljskih obrta, auto prijevoznika i još puno drugih, a njihovo mjesto u imeniku osigurava da su njihove usluge kvalitetne, pouzdane te će biti Vaš dobar poslovni partner u budućnosti.

Svrha imenika tvrtke Azut Digital d.o.o. je predstaviti informacije tržištu, pomoći tvrtkama i obrtima povećati prodaju, pomoći im pronaći poslovne partnere, kupce te promovirati njihove usluge na tržištu. Imenik je izuzetno dobro organiziran i kategoriziran radi što boljeg snalaženja u njemu. Imenik također sadrži korisne informacije u smislu važnih telefonskih brojeva, poštanskih brojeva, informacija o pojedinačnim županijama te ostale informacije koje bi svako kućanstvo trebalo imati uvijek na dohvatu ruke.

Imenik Moja Djelatnost tvrtke Azut Digital d.o.o. sadrži bezbroj kvalitetnih i neophodnih informacija, a on kao takav uvijek može biti uz Vas gdje god ga trebate.

Sve tvrtke su kategorizirane pregledno, kako bi na najlakši mogući način pronašli informaciju koju trebate. Imenik Moja Djelatnost obuhvaća sve glavne kategorije djelatnosti.

U imeniku možete pronaći korisne informacije koje će Vam pomoći u svakodnevnom životu. Informacije tipa kalendar, poštanski brojevi, informacije o županijama, važni telefonski brojevi najvećih Hrvatskih gradova, popis bolnica, muzeja i ljekarna.

Iako je sada najpopularniji medij internet, tiskani oglasi kao takvi još uvijek dostave informaciju tamo gdje internet ne može. Također su prikladni jer su uvijek na dohvat ruke na mjestima kao što su turističke zajednice, čekaonice kod doktora, kozmetičnih salona, frizera... što osigurava da će oglasi biti vidljivi kad ljudi ne traže internetom. A u kombinaciji sa elektroničkim medijem, to je najefikasnije oglašavanje moguće. Zbog fizičkog oblika, imenik kao takav je trajan!

Svi subjekti, objavljeni u imeniku imaju osigurano svoju vidljivost uz pomoć elektroničkih medija na portalima www.moja-djelatnost.hr i www.zute-stranice1.hr , što je potvrđeno jedan od najefikasnijih načina oglašavanja.

Svoje besplatno izdanje imenika Moja Djelatnost tvrtke Azut Digital d.o.o., možete naručitiOVDJE, a za objavu u imeniku ili portalu, kontaktirajte nas na telefonski broj 01 6314 299 ili nam šaljite e-mail na info@azut-media.hr


Osigurajte si vidljivost na tržištu te budite korak ispred konkurencije sa Azut Digital d.o.o.!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene