Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novitet u turističkoj ponudi

Nova TV ekskluzivno doznaje: Predsjednica građanima za advent otvara vrata Vile Prekrižje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagreb, koji je lani na portalu European best destinations proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom, za advent dobiva još jedan novitet. U ponudu za advent uključila se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Kako Dnevnik Nove TV ekskluzivno doznaje, građanima će se otvoriti vrata Vile Prekrižje koja je sastavni dio kompleksa njezina ureda. U prizemlju vile građani će moći razgledati salon za sastanke, u podrumu vinoteku, a na katu apartmane.

Pročitajte i ovo Advent u vili Prekrižje (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednica domaćica Ukrašavanje je trajalo dva mjeseca: Pogledajte kako će izgledati Advent u Vili Prekrižje Slika nije dostupna Gesta Predsjednice Dnevnik Nove TV istražuje: Koliki sigurnosni rizik predstavlja otvaranje Vile Prekrižje građanima za advent?

Izgrađena je 1942. godine. U njoj prevladava rustikalni namještaj od punog drveta. Inače, vila služi za službena primanja, radne sastanke te svečane ručkove i večere. To je, kažu u Uredu Predsjednice, dio obećanja da će se približiti građanima.

"Već zadnjih mjesec dana odgovorni ljudi u gradu sa suradnicima predsjednice rade na proširenju djela adventa na Vilu Weiss. Ako bude zanimljivo, radit ćemo i druge godine, ako ne bude, onda nećemo raditi druge godine. Ja se nadam da će biti dobro", poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene