Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uživo iz Izraela

Nova TV donijela prvu Snapchat reportažu u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinar redakcije Dnevnika Nove TV ostvario je prvi Snapchat takeover u Hrvatskoj .

Nova TV još jednom dokazala je da živi svoju viziju najjače multimedijalne platforme: DNEVNIK.HR prvi je medij u Hrvatskoj koji ima Snapchat profil, a osim toga Nova TV prva u Hrvatskoj koristila je formu Snapchat reportaže. Snapchat reportažu od nedavno koriste i najveći svjetski mediji, poput AlJazeere, CNN-a, MSNBC, FOX, Whashington posta, a među njima i hrvatski medijski lider - Nova TV.

Ivan Forjan reporter Dnevnika Nove TV, uživo se danas javio iz Izraela s najvećeg svjetskog sajma inovacija i tehnologije te svoju Snapchat reportažu donio na Snapchat profilu Dnevnik.hr-a Nove TV. Time je Nova TV ostvarila „Snapchat takover“ i prva u Hrvatskoj korisnicima omogućila ovakav način konzumiranja sadržaja.

Tehnika Snapchat reportaže omogućuje trenutan prijenos informacije direktno s mjesta događaja. Korisnici koji žele konzumirati uživo vijesti, a iste mogu trenutno i podijeliti, prepoznali su kvalitetu Snapchata i alata komunikacije koje ova mreža omogućava.

Nova TV kao najjača medijska kompanija na tržištu i ovaj kanal koristi za pravovremeno i vjerodostojno prenošenje relevantnih informacija. Nova TV i dalje će se razvijati kao multimedijalna platforma i koristiti sve alate i kanale koji su raspoloživi s ciljem da svojim korisnicima omogući pravovremene i vjerodostojne informacije te vrhunsku zabavu.

Pročitajte i ovo Oglašavanje na Novoj TV - 4 Nikoga se ne štedi Nova TV beskompromisno čuva povjerenje gledatelja: Samo dva posto od ukupnih prihoda ostvareno je od oglašavanja državnih tvrtki i institucija Ilustracija brojke su pokazatelj Nova TV se spominje u aferi, ali bez ikakvih dokaza: ''Nitko nema poseban tretman''

Korisnici Snapchata pod imenom Dnevnik.hr ,mogu pronaći profil news portala i konzumirati zanimljiv sadržaj.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene