Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

FOTO/VIDEO Urušio se krov kuće u centru Šibenika: ''Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi''

U nedjelju ujutro, u centru Šibenika, se urušio krov kuće. Dio je pao i na susjedni kafić. Na terenu su vatrogasci i policija.

''Zaprimili smo dojavu o urušavanju dijela kuće u centru grada u 9:02. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i dio ruševina da ne smeta prolaznicima. Pregledava se statika objekta da se ne bi još nešto urušilo'', kazali su iz ŽC 112 za Šibenik.in.

Dio konstrukcije kuće koja se urušila, pala je i na ugostiteljski ubjekt te je oštetio dio staklene stijene u unutarnjoj prostoriji objekta. ''Ne mogu reći da smo pretrpjeli neko veliko oštećenje, jer taj dio stakla je samo malo nacikao što ćemo mi danas tokom dana i sanirati'', kazao je vlasnik ugostiteljskog objekta Moderato Cantabile Ante Gulin za Šibenik.in.

''Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi se ovo moglo dogoditi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da nitko nije stradao i da je sve dobro prošlo'', istaknuo je Gulin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna potopljene čak i kuće FOTO Pogledajte kako izgleda područje Sarajeva nakon velikih poplava: Aktiviralo se i klizište

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna USPJEŠNA INTERVENCIJA Drama u Puli: Maleno dijete ostalo zaglavljeno u kupaonici, vatrogasci nisu smjeli provaliti

Vlasnik kuće koja se urušila i kojoj je ozbiljno narušena statika je rekao da će dogovoru s gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene