Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE POKAZAO

Pogledajte poruke koje je Nikica Gabrić razmjenjivao s glavnim državnim odvjetnikom: ''Strašno ste pogriješili''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikica Gabrić pokazao je poruke koje je razmjenjivao s glavnim državnim odvjetnikom Draženom Jelenićem.

Nikica Gabrić tvrdi da ni u jednom trenutku nije utjecao na istragu navodnog reketarenja zbog kojeg su čelnici tjednika 7dnevno bili privedeni. Afera je rezultirala odlaskom glavnog državnog odvjetnika Dražena Jelenića.

Pročitajte i ovo Snježana Bajan i Josipa Pleslić Nastupila zastara Poruke otkrile novu aferu, odvjetnik Prodanović: "To je kazneno djelo, odletjela bi isti čas" Josipa Pleslić ex Rimac i dalje radi u DORH-u Procurile nove poruke iz mobitela Josipe Rimac: "Kako neću popi*diti, otvorila sam ti prostor kao nikome. Ja kad odem gori, 24 sata sam tvoja"

Gabrić smatra da je Jelenić pokazao nekompetentnost. Kaže da ga je razočarao jer je ''kriminalnu ekipu pustio da se brani sa slobode''. Ponovio je da je snimao razgovor s Jelenićem, a na N1 televiziji pokazao je poruke koje su razmijenili.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković rekao je da je članstvo glavnog državnog odvjetnika u masonima neprihvatljivo. Vlada očekuje ostavku, a ako je ne bude Vlada će pokrenuti postupak.

Jelenić je nakon objave tjednika "Nacional" priznao da je od 2018. godine član masonske udruge Veliki Orijent Hrvatske. Smatra da nije naštetio ugledu Državnog odvjetništva jer je svoj posao radio zakonito. Rekao je i da ne razmišlja o ostavci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene