Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novi ispad

Nije mu se sviđalo kako sjedi: Bandić u novom ispadu neprimjereno napao svoju glasnogovornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema kraja ispadima zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Tijekom konferencije za medije neumjesno je komentirao kako sjedi njegova glasnogovornica Dajana Antonija Bebek.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imao je danas novu metu za neprimjeren govor – glasnogovornicu Dajanu Antoniju Bebek.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein" Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu

''Sad ću ja malo iznenaditi, neću šokirati našu glasnogovornicu. Vidi se da je bila na HRT-u dugo, kako je ležerna, sjedi ko Khashoggi u ovoj fotelji. To valjda prijeđe u naviku ljudima. Sjedi čak bolje i mirnije od Bačića (ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, op. a.). On ima malo tvrđu stolicu, a ona se zavalila ovdje, pa ti hvala lijepa", rekao je Milan Bandić.

Gradonačelnik je to rekao na predstavljanju programa Zagrebačkog kulturnog ljeta. Za stolom su sjedili i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić i ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch. Nitko od njih nije regirao na Bandićev ispad i samo su se smješkali.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene