Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen sastanak

Nema konačnog dogovora između banaka i Agrokorovih dobavljača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sjedištu Erste banke u srijedu navečer je završio sastanak Agrokorovih dobavljača i predstavnika banaka na kojemu su prvi put sudjelovali i mali dobavljači.

Kako neslužbeno doznajemo iako nema dogovora, postignut je napredak oko usuglašavanja uvjeta koji će osigurati zaštitu svih dobavljača u sustavu Agrokora. Nitko od sudionika nije želio davati izjave te su zgradu napustili kroz podzemnu garažu. Evo što su izjavili uoči sastanka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi problemi zbog mjenica Dobavljači Agrokora najavljuju tužbe protiv banaka Slika nije dostupna Dobavljač objasnio kako su preživjeli Ramljak potpisao finalni tekst Promemorije o mjenicama Agrokora

"Očekujemo dogovor, okupili smo male srednje i velike dobavljače i očekujemo dobavljače, ostat ćemo tu ako treba cijelu noć, naučili smo raditi. Postavili smo jasno artikulirane zahtjeve pred banke i razgovaramo o tome konstruktivno u dijalogu", rekao je Ivan Artuković, član upravnog odbora Francka.

"Naš zajednički interes je da uspijemo naplatiti svoja potraživanja i da tvrtka Agrokor nastavi sa svojim uspješnim poslovanjem kao i mi sa njima", poručio je Tihomir Jaić, predsjednik Hrvatske udruge poljoprivrednika.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene