Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Ne)formalno

Miro Kovač otkrio sve o sebi: "Htio sam biti pjevač, ali časna mi je rekla da me dragi Bog nije obdario lijepim glasom"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je mogao postati pjevač, plesač pa i nogometaš, a nije, u rubrici neformalno Tatjani Krajač otkrio je Miro Kovač. Bivši ministar vanjskih poslova, sada saborski zastupnik, govori o svojem školovanju u Njemačkoj i na Sorboni.

Iako je danas poznato lice hrvatske politike, Miro Kovač se kao mladić školovao, osim u Hrvatskoj, i u Njemačkoj i u Francuskoj. To si je školovanje, kaže, omogućio kombinacijom svojeg rada i pomoći od roditelja. Danas želi i da njegova djeca, kada to budu mogla, rade fizičke poslove kako bi "naučila što je život".

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Bivši HDZ-ov ministar otkrio nam je da su prijateljstva u politici rijetka, ali da postoje. Ipak, istaknuo je, prijateljstva se zbog politike nakada nastaju, ali nekada i znaju nastradati.

Miro Kovač otkrio je i da o obiteljskom domu uglavnom brine njegova supruga. Ipak, istaknuo je, doma ga zovu "policajac" jer gašenjem svjetla i pospremanjem "narušava harmoniju".

Kao mladić je htio biti i pjevač i nogometaš. Bio je član crkvenog zbora, ali mu je časna sestra rekla da ga "dragi Bog nije obdario lijepim glasom" zbog čega nije mogao postati pjevač. Prijavio se i za Dinamovu selekciju, te je tijekom testiranja i zabio pet golova. Međutim, nije bio dovoljno brz zbog čega nije primljen u klub.

Više o mladenačkim snovima bivšeg ministra, te glazbi koju sluša i iskustvu u politici, možete pogledati u videoprilogu.

Svake će subote Tatjanu Krajač i Mislava Bagu ugostiti jedan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora, a te ćete neformalne razgovore moći pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene