Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još to nije svladao

Neće pa neće: Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uz velike muke ipak uspio staviti masku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Bandić komentirao je i rekordne brojeve u Zagrebu i rekao da nema potrebe za kaznama.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nakon nekoliko dana pojavio se u javnosti.

Pročitajte i ovo Milan Bandić nova kršenja samoizolacije Dva novooboljela u Zagrebu, Bandić o obnovi: ''Savjest mi je čista ko gorski potok'' Slika nije dostupna Šest novooboljelih Policija objavila detalje: Zaražena maloljetnica tjedan dana šetala psa zajedno s ocem, otkrili i u kojem zagrebačkom kvartu

U jesenju subotu imao je više obveza pa je u 10 sati otvorio izložbu gljiva u Studentskom centru, a u 12:30 sati pojavio se na manifestaciji udruge P.I.N.K. life koja provodi kampanju "Sačuvajmo zdrave dojke“ o važnosti i potrebi redovitog pregleda i samopregleda dojki.

Pozdravio je nazočne uoči tradicionalne revije oboljelih članica Udruge P.I.N.K.  life na krovu Hitne pomoći u Heinzelovoj.

Komentirao je i rekordne brojke zaraze koronavirusom u Zagrebu - u posljednja 24 sata zabilježeno ih je 199. 

Bandić je kazao kako Grad Zagreb neće uvoditi kazne za nepoštivanje mjera i naglasio da su postojeće mjere dovoljne. "Samo ih se treba pridržavati", dodao je. 

"Nema kažnjavanja u ime Grada. Što se tiče građana, ima apela prema građanima da se pridržavaju mjera i čuvaju svoje najmilije", kazao je Bandić.

Kako je zbog epidemije koronavirusa i rekordnih brojki u Zagrebu bilo potrebno na lice staviti zaštitnu masku, gradonačelnik je ponovno imao problema. Nije mu je bilo jednostavno zakačiti oko ušiju, ali uloženi trud na kraju se isplatio. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene