Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVAĐA MOSTA I HNS-A

'Znali smo da ne valjaju, da ne znaju raditi. Čak su i zločesti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nastavlja se predizborna prepirka Mosta i HNS-a.

Nakon što je Most objavio da će za eventualnu suradnju tražiti jamstva od drugih političkih stranaka, HNS je uzvratio tražeći jamstva od Mosta kao "preduvjet za svrsishodno i učinkovito sudjelovanje u izvršnoj vlasti". Mostovci nakon svega tvrde da neće sudjelovati u vlasti s narodnjacima.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

'Nemam namjeru bilo što poručivati gospodinu Vrdoljaku, milsim da su njegovi postupci dok je bio ministar dovoljno pokazali o kome se radi i na kakav način taj čovjek radi', rekao je Božo Petrov.

'Prva je Hrvatska nardona stranka se ustala od stola i rekla mi sa Mostom nećemo u koaliciju prije godinu dana. Zato što smo znali da će biti loše. Da ne valjaju, da ne znaju raditi, da nemaju iskustva. Čak su i zločesti, i zlonamjerni', poručio je Ivan Vrdoljak. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene