Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj nije završen

Napadači na Janicu Kostelić pušteni na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladići, koji su prije nekoliko dana na Braču izvrijeđali državnu tajnicu Janicu Kostelić - pušteni su na slobodu.

Neprimjereno ponašanje i uvrede na račun naše najbolje sportašice Janice Kostelić glavna su tema i među njezinim kolegama sportašima. Svi od reda optužuju takvo ponašanje. Bez obzira koju funkciju Janica sada obnaša, to nije zaslužila i to nije način da se izrazi nezadovoljstvo, složni su sportaši.

Pročitajte i ovo Isporuka šeste brze brodice na Braču - 3 Prisustvovao i Beroš Pomorska hitna pomoć doblila šestu brzu brodicu: "Ovo je značajan iskorak u našem javnom zdravstvenom sustavu i tu naš posao ne staje" Snimljene pijavice kod Pule i Brača upaljen žuti meteoalarm VIDEO Opasno vrijeme: Pijavica protutnjala Bračom, druga snimljena kod Pule

Prekršajni sud u Splitu, podsjećamo, za verbalni napad trojici od njih odredio je petodnevni pritvor. Njihovim puštanjem, slučaj nije završen. Cijeli predmet vraća se na ponovljeno suđenje u Split. Kad rasprava bude sazvana, trebali bi se izvoditi dokazi.

"Janica Kostelić je proslavila ovu malu Hrvatsku, jedna od najvećih sportašica na svijetu, ne govorimo o hrvatskim okvirima, ako tko to nije zaslužio onda je to Janica Kostelić, nema veze s čim se bavila, što radila, za koga radila i moramo respektirati žene", ističe Goran Ivanišević.

"Mislim da to nitko ne zaslužuje, a pogotovo ženska osoba, legenda, sportaš, nevjerovatno", zgrožena je Iva Majoli.

"Ne znam što bi rekao, teško mi je kad to sve gledam, ali nadam se da će to riješiti i da će otići sve u dobrom smjeru", nada se bivši nogometaš Silvio Marić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene