Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON POTRESA

Nakon više od tri mjeseca tramvaji opet voze Trgom bana Jelačića: "Nosite zaštitne maske"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi put nakon prekida prometa zbog pandemije i potresa tramvaji voze centrom Zagreba.

Završni radovi na Trgu bana Jelačića ne utječu na prometovanje tramvajskih linija pa su sve tramvajske linije koje su prometovale izmijenjenim trasama od danas vraćene na svoje uobičajene trase.

Pročitajte i ovo ZET auobusi Novo povećanje Radnicima u Zagrebačkom holdingu i ZET-u rastu plaće, a mijenjat će se i koeficijetni za vozače Pronađen je Krunoslav Đurec Nepoznate okolnosti "Živ je i zdrav": Pronađen ZET-ovac za kojim se tragalo pet dana

Nakon što su stručne službe izvršile detaljne preglede i otklonile opasnosti koje su prijetile nakon potresa, a ekipe ZET-a obavile provjeru ispravnosti tramvajskih kolosijeka i naponske mreže, od četvrtka, 2. srpnja, tramvaji ponovno voze Jurišićevom, Ilicom, Praškom i Trgom bana Josipa Jelačića.

Sve tramvajske linije koje su prometovale izmijenjenim trasama vraćaju se na svoje uobičajene trase.

Također, u promet se vraća i linija 13 (Kvaternikov trg - Žitnjak), dok će istovremeno biti ukinute izvanredne autobusne linije 608 (Trg žrtava fašizma - Vlaška - Kvaternikov trg) i 611 (Glavni kolodvor - Praška).

U tijeku su još završni radovi na redovnom održavanju kolosijeka na središnjem gradskom trgu, koji ne utječu na prometovanje tramvajskih linija.

Sve linije vozit će prema važećem ljetnom redu vožnje, koji je dostupan na internetskoj stranici www.zet.hr

"Ovom prilikom još jednom pozivamo putnike da se pridržavaju Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite o obvezi nošenja medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu, a ZET će, kao i do sada, dezinficirati vozila tri puta na dan te ih provjetravati kako bi se smanjila mogućnost širenja zaraze koronavirusom", poručili su iz ZET-a. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene