Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gotov koronaparty

Nakon reportaže DNEVNIK.hr-a: Policija rastjerala partijanere ispred HNK, oni ubrzo pronašli novo mjesto za zabavu na otvorenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak navečer ekipa DNEVNIK.hr-a posjetila je plato ispred zagrebačkog HNK-a gdje se već mjesecima okupljaju mladi nakon što se u ponoć zatvore ugostiteljski objekti, a jučer je policija u sat vremena rastjerala sve okupljene.

Komunalni redari i policija rastjerali su u subotu navečer mlade koji su se već tradicionalno okupili ispred zgrade HNK u Zagrebu. Dogodilo se to samo dan nakon nakon naše reportaže, ali i brojnih svjedočanstava o popularnom okupljalištu mladih Zagrepčana u jeku epidemije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne" Ilustracija velik porast, slabo prijavljivanje Gdje je nestao COVID? Brojke u tjedan dana dvaput veće: "Teško je procijeniti koliko ljudi prijavljuju i koliko je to realno"

Iako se prema posljednjim mjerama maske moraju nositi i na otvorenom ukoliko nema propisanog razmaka, i naša je ekipa svjedočila da mnogi među okupljenima u petak navečer nisu nosili maske, a stavljali su ih tek kad su vidjeli da ih snimamo.

Iako su policajci i redari vrlo brzo ispraznili prostor pred HNK, većina okupljenih samo se premjestila u obližnje parkove gdje su nastavili sa zabavom na otvorenom. Najviše ih je samo prešlo cestu i nastavilo druženje na Trgu Ivana Mažuranića.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene